Olsen III – Min Opel Kadett C Sedan

Jeg købte min fjerde bil, Olsen III, en fabriksny 1973 Opel Kadett C 1,1 Sedan hos Automobilhuset Niels Andersen i Aarhus.

Desværre led Olsen III, mange år senere, en krank skæbne i nødsporet på Helsingørmotorvejen, da en kørelærer blev blændet af solen, kom lidt for langt til højre, og vædrede “ham” bagfra, så bagdelen blev trykket godt sammen.

Kørelærerens Volvo Amazon var også trykket ind, men kunne i modsætning til Olsen, selv køre derfra.

Jeg havde på vej hjem købt et stort glas med syltede blommer, der som det eneste lå i en bastkurv i bagagerummet. Da redningsmandskabet kom frem, skar de bagagerummet op, da de blot kunne se en tyk rød masse sive fra en bastkurv. Stor var deres lettelse da de fandt ud af at det var blommer, og ikke blod.

Kombinationen af påkørsel og opskæring betød dog at Olsen blev erklæret totalskadet, og jeg måtte se mig om efter en ny bil.

Dette blev Olsen IV, min Opel Kadett D

Kvitteringen for Olsen III, min Opel Kadett C – 1973
Avatar photo
Author: Ulla Asgaard
Globetrotter, Geolog, Mor, Underviser, og formidler gennem +80 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *