Om mig

Mit navn er Ulla Asgaard.

Jeg har valgt at dele mine erindringer her, og håber at nogen kan have glæde ved at læse om nogle af de oplevelser jeg har haft, som rejselysten geolog i en tid hvor verden er noget anderledes end den er i dag.
Da erindringerne lægges ud med den dato det er foregået, i stedet for den dag det udgives, kan det være svært at se hvad der er lagt ud siden sidst.
Hvis du gerne vil informeres om nyt på siden, kan du melde dig til mit nyhedsbrev, hvor der informeres når der sker nyt på siden.

Min far og jeg i de Norske fjelde
Min far og jeg i de Norske fjelde

Jeg kom til verdenen i 1930’ernes Odense, men kort efter flyttede vi til Aarhus, hvor min fader, Ejler Asgaard, havde fået arbejde hos Funki.
Han tog mig ofte med som kortlæser på sine rejser, blandt andet gennem det meste af et gennembombet Europa i 1947.

Jeg er student fra Aarhus Katedralskole.

Flyttede straks efter til København for at studere geologi på Københavns Universitet.
Efter endt uddannelse har jeg forsket og undervist geologi og botanik på Københavns Universitet.

Har gennem hele livet elsket at rejse, og har været heldig at kunne opleve en stor del af verdenen gennem mit lange arbejdsliv.
Har oplevet Grønland og Svalbard i nord, Amerika og Mexico i vest, Sri Lanka mod øst og New Zealand og Argentina mod syd.

Du er mere end velkommen til at kommentere de enkelte artikler, eller efterlade en hilsen i min gæstebog. Alle kommentarer læses.

Mvh Ulla Asgaard